DOBRODOŠLI V SPA ORGANIC DARIA BABŠEK

certificiranem CIDESCO lepotnem centru!

S kozmetiko in kozmetičnimi storitvami se ukvarjamo že 40 let, saj smo začeli že v letu 1978.

Razvili smo se iz majhnega kozmetičnega salona v certificiran organski kozmetični center, ki nudi celostne storitve na področju kozmetike in skrbi za zdravje.

Spa organic Daria Babšek se nahaja v središču Ljubljane, le streljaj od strogega centra. Obdaja ga mirna okolica, ki jo zaokroža prijetno sprehajališče pod kostanji ob Ljubljanici in karizmatična arhitektura okoliških stavb. Tudi stavba, v kateri se nahaja spa, ima bogato zgodovino: vse od leta 1829 pa do 1975 je v njej delovala Blaznikova tiskarna, ki je kasneje spremenila svoje ime. V njej so v 19. stoletju tiskali Bleiweisove Kmetijske in rokodelske novice, na papir pa so tu prelili tudi Prešernove Poezije in Krst pri Savici.

Spa ogranic Daria Babšek združujejo dolgoletne izkušnje, znanje in strokovnost. V prijetnem in sproščujočem ambientu vam nudimo strokovno negovalno terapijo kože, obraza in telesa. Pri svojem delu uporabljamo certificirano organsko kozmetiko, ki poskrbi, da je vaša koža negovana na zelo visokem kakovostnem nivoju.

Pohvalimo se lahko s tem, da smo certificiran CIDESCO lepotni center, kar pomeni, da po certifikatu CIDESCO zagotavljamo najvišje strokovne in sanitarno higienske standarde. Na svetu deluje le 56 tovrstnih salonov.

Želimo si, da bi vam ponudili najboljšo storitev, s katero bi razvajali vaše telo in dušo, predvsem pa poskrbeli za zdravje vaše kože. Pomembno se nam zdi, da se ljudje zavedamo, da tudi kozmetična industrija pripomore k onesnaževanju okolja, zato smo za svoje storitve izbrali organsko kozmetiko, ki v ekološkem pakiranju prispeva k manjšemu onesnaževanju. V skladu z našo filozofijo za nego kože uporabljam kozmetiko znamke Essential Care, ki ima Soil Association certifikat in Nvey Eco z Organic Food Chain certifikatom.

Zakaj v Spa organic Daria Babšek?

Ker menimo, da je nega kože prijetno doživetje, ki nahrani dušo in telo – to vam pri nas znamo ponuditi.
Daria Babšek, ustanoviteljica in lastnica, se je kot gimnazijska maturantka in kozmetični tehnik ter mojster kozmetične nege podiplomsko izobraževala na mednarodnih izobraževalnih ustanovah:

  • International Dermal Institute; Amerika in Anglija,
  • Sarkli repệchage ZDA,
  • CIDESCO,
  • PG Beauty Therapy,
  • SPA Therapy,
  • Electro Epilation Diploma.

Daria Babšek ima prva mednarodno CIDESCO spa therapy diplomo v Sloveniji. 16 let je bila predsednica kozmetične in frizerske sekcije pri OZ Slovenije. Bila je pobudnik ideje, da se kozmetična sekcija loči od frizerske in, da se nivo izobraževanja v stroki poviša iz IV na V. stopnjo. Sodelovala je pri izdelavi nomenklatur za izobraževalne programe kozmetik, kozmetični tehnik in mojster kozmetične nege. Kozmetična šola je dobila mesto na SSFKZ. S tem se je nivo storitev v kozmetičnih salonih bistveno dvignil in se nadgradil z priznavanjem s SSFKZ kot akreditirane CIDESCO šole. Bila je pobudnica vključitve OOZ Slovenije v mednarodno organizacijo CIDESCO. Le-ta združuje 32 držav na petih kontinentih. Ima 180 kozmetičnih šol in 90 certificiranih centrov, ki delujejo po statutu in etičnih načelih organizacije. Od leta 2000 dalje je sodelovala na 9 generalnih skupščinah in predstavljala ideje in interese slovenske kozmetike v svetu.

CIDESCO PG MEDNARODNI IZPIT

Daria Babšek je v Sloveniji v obdobju od leta 2000 do 2005 pripravila 25 kandidatov za CIDESCO PG mednarodni izpit in sodelovala pri priznavanju 9 pooblaščeno CIDESCO lepotnih centrov. Leta 2003 je slovenska CIDESCO sekcija pod njenim vodstvom organizirala Svetovni kongres kozmetike v Portorožu – Beauty now.

Daria Babšek je CIDESCO mednarodni examiner, kar pomeni, da preverja znanje kandidatov po akreditiranih šolah po vsem svetu, najpogosteje pa na Švedskem, Finskem, v Nemčiji, Veliki Britaniji in Grčiji. Stroko spremlja na vsakoletnih CIDESCO kongresih na vseh petih celinah.